Slagter Bagger
Ida Tesdorpfsvej 8
3050 Humlebæk
Tlf.: 49190399

Historien bag Slagter Bagger

SOLIDT HÅNDVÆRK PÅ STRANDVEJEN...

Det har Slagter Bagger stået for i et halvt århundrede. Derfor havde Jens Chr. Lundgaard ingen betænkeligheder ved at kvitte et godt job i Jylland og flytte til Humlebæk sammen med hustruen Anne og parrets tre børn, Sarah, Christian og Frederik, da han fik tilbuddet om at overtage den veldrevne slagterforretning.

Det gjorde Jens den 1. januar 2013. Han har en forretning med en stab af dygtige medarbejdere, der ikke bare kan deres håndværk, men også brænder for at være professionelle og imødekommende i deres betjening af kunderne. Sådan skal det være, for hos Slagter Bagger er det rette valg af råvarer til et måltid og deres tilberedning mindst lige så vigtigt som selve råvaren. Jens ved alt om, hvad det vil sige at drive en god slagterforretning, for han er tredje generation af en slagterfamilie fra Silkeborg. Han har kun ét mål med Slagter Bagger - at bevare, videreføre og fortsat udvikle butikken i samme ånd, som den har været drevet med succes gennem et halvt århundrede. Vi har, hvad der skal bruges fra forret til dessert

Vi har et bredt sortiment af traditionelle slagtervarer, hjemmelavet pålæg, fersk kød, tilbehør, ost, røgvarer, smørrebrød, vin og specialiteter.
Vi ved, hvad der skal til for at fuldende et godt måltid, og kan vejlede kunderne om, hvilken vin der passer bedst til et godt stykke kød. Vi har også et udvalg af fine Peter Beier chokolader og is fra Svaneke, så vi kan levere alt, hvad en god menu kræver lige fra forret og hovedret til desserten.

VELTILLAVEDE OVNKLARE RETTER
I vores sortiment indgår et stort udvalg af veltillavede retter. Vi koger, steger, simrer og anretter, så det er nemt for den travle familie hurtigt at få et måltid på bordet.

Vi laver alt fra bunden, selv om vi godt ved, at det tager tid. Men det skal det også, for vi mener, at respektfuld behandling af råvarerne er en forudsætning for det perfekte måltid.

Vi dyrker kvalitetshåndværket og sætter en ære i at udvælge de bedste råvarer til vores kunder. Vi krogmodner vores oksekød, fordi vi mener, at det uden sammenligning giver den bedste smag. Kødet er nøje udvalgt, for kvaliteten skal være i top, og derfor stiller vi store krav til vores leverandør. Det er ikke den nemmeste løsning for os, men det betaler sig i længden, for vi ved, hvad det betyder for den gode smagsoplevelse.

KUNDERNES EGET MODNINGSRUM
Vi har fået opført et modningsrum, hvor kunderne kan have et helt stykke højreb hængende med deres eget navneskilt på og få det skåret professionelt ud af slagteren, efterhånden som de
skal bruge det. Vi leverer også mad ud af huset og står for store grill-arrangementer til fester og receptioner. Kom ind i vores butik og få mere at vide eller hent yderligere information her på vores hjemmeside.

Velkommen hos Jens Chr. Lundgaard